Vera Zhuravleva treedt toe tot partnerteam van Baker Tilly

Baker Tilly heeft een nieuwe partner toegevoegd. Vera Zhuravleva is medio oktober benoemd tot partner binnen de Tax Advisory-praktijk van het accountants- en advieskantoor, waar ze zich gaat richten op transfer pricing.

Ze maakt de overstap van RSM. Daar werkte ze zo’n vier jaar werkte, meest recentelijk als director. In de rol gaf ze leiding aan de nationale Transfer Pricing-praktijk van RSM.

Van 2013 tot 2020 vervulde Zhuravleva bij EY internationale functies in de Verenigde Staten en Oost-Europa (waaronder Belarus en Rusland). Ze studeerde aan de Saint Petersburg State University of Finance & Economics.

Over haar overstap naar Baker Tilly zegt Zhuravleva: “De fiscale adviespraktijk van Baker Tilly heeft een sterke marktpositie. Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het fiscale team en verder bij te dragen aan de groei van de transfer pricing-praktijk en andere servicelijnen binnen de firma.”

“Ik ben erg blij dat Vera ons team komt versterken”, aldus Baker Tilly-bestuursvoorzitter Ronald Hoeksel. “Ze brengt een schat aan relevante ervaring mee op het gebied van transfer pricing. Namens alle collega’s heet ik Vera van harte welkom en ik wens haar veel succes.”

Baker Tilly heeft in Nederland bijna 1.000 medewerkers en vestigingen in 12 steden. Het bedrijf genereert een omzet van rond de €130 miljoen.

Laatste nieuws