Kantooroverstijgende Intervisie CSRD-assurance

Complexiteit vraagt om intervisie. Nieuwe onderwerpen vragen om intervisie. Dus ben jij accountant en wil je CSRD-assurance verstrekken? Dan moet je CSRD-bekwaam worden. Onderdeel van de permanente educatie (NBA) is de kantooroverstijgende intervisie, zodra jouw eerste CSRD-assurance opdracht begint of kort voor de start van de opdracht. Op deze manier kun je jouw dilemma’s bespreken, maar ook leren van concullega’s. 

Conform eisen NBA
De intervisiebijeenkomsten voldoen aan de vereisten gesteld door de NBA en worden begeleid door een bij de NBA geregistreerde intervisiecoach.

Voor wie 
Deze opleiding is voor accountants die CSRD-bekwaam willen geraken.  

Drie kantooroverstijgende intervisiebijeenkomsten 
De NBA stelt als het gaat om de kantooroverstijgende intervisie: “Een sessie vindt kort voorafgaand aan de opdracht of aan het begin van de opdracht plaats. De tweede sessie vindt plaats bij afronding tot het verstrekken van CSRD-assurance." Echter, doordat het een nieuw gebied is dat behoorlijk in ontwikkeling is, bieden we drie kantooroverstijgende sessies aan onder begeleiding van een bij de NBA geregistreerde intervisiecoach. De intervisiebijeenkomsten worden op diverse plaatsen in het land aangeboden.

De bijeenkomsten starten in november.

Meer informatie over data en locaties op de website van Sdu

 

Bron: Sdu

Laatste nieuws