Countus partner van AccountancyWorld

Vanaf 1 oktober is Countus Accountants + Adviseurs partner van AccountancyWorld. Vanaf nu delen we hier ook ons nieuws, klantverhalen, vacatures en medewerkersverhalen.

Over Countus

Countus is begonnen als een coöperatie van ondernemers die geloofden dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. In bijna 100 jaar zijn we uitgegroeid tot dé partner voor ondernemers in de agrarische sector, recreatie & horeca, zorg & welzijn en het midden- en kleinbedrijf (mkb). Onze organisatie beschikt over goed opgeleide en ervaren specialisten, zoals (register)accountants, subsidieadviseurs, fiscalisten, personeelsadviseurs en juristen. Vanuit 25 vestigingen werken enthousiaste medewerkers voor bedrijven in alle delen van Nederland. Met onze omvang hebben we zoveel disciplines in huis, dat we snel kunnen schakelen en veel toegevoegde waarde bieden aan klanten.

Als ondernemer kom je voor veel vraagstukken te staan. Onderwerpen als een effectieve strategie, het optimaliseren van de financiering, het behalen van meer rendement of hoe je kunt beschikken over meer stuurinformatie zijn vraagstukken die horen bij de fase van je onderneming. Wellicht ben je toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. 1 ding is zeker, wat je vraag ook is: je kunt altijd terugvallen op het advies en de ondersteuning van de specialisten van Countus.

Van generatie op generatie zijn we tot in de details bezig met het delen van cijfers. Daarin blinken we uit doordat we scherp ondernemen, lef tonen én op het juiste moment kansen herkennen. We verbinden cijfers aan mensen en mensen aan cijfers. Ons doel? Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op.

Countus Groep

Countus Accountants + Adviseurs is onderdeel van de Countus Groep. De dienstverlening van de Countus Groep wordt naast Countus A + A aangeboden onder de labels Subvention, Zienergie, WeCapital, WeRecover, Klaart, De Omgevingsadviseurs, Spoar en De Systeemadviseurs. De medewerkers zijn allen mede-eigenaar via een participatieregeling.

Meer over Countus, onze nieuwsartikelen en klantverhalen kun je vinden op www.countus.nl. wil je weten hoe het is om bij onze organisatie te werken? Kijk dan op https://www.werkenbijcountus.nl/.

 

Bron: Countus

Meer over


Laatste nieuws