Vacature: Junior Manager Audit & Assurance

BREDA - Ben je al meerdere jaren werkzaam binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor? En haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer? Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag bij Mazars als Junior Manager Audit & Assurance.

Als Junior Manager Audit & Assurance houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Met voldoende ervaring op zak, geef je leiding aan het controleteam en begeleid je diverse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen onze organisatie en het internationale netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben je je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, een goede leaseregeling en voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en voorkeuren. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector of ga je liever voor een breed georiënteerde klantenkring? En heb je de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien? Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden.

Functie-eisen

• Bezig of in de eindfase van de opleiding tot Register Accountant
• Ongeveer 4 tot 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk
• Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Je bent integer en professioneel kritisch

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan direct via de button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Adam op tel. 088 277 15 42. 

Laatste nieuws