Kennisdeling, netwerken & procesoptimalisatie in de Accountancy & Finance. Schrijf u gratis in!

BREDA - AccountancyWorld is in het leven geroepen voor kennisdeling en procesoptimalisatie in de Accountancy & Finance. Accountants en financieel professionals kunnen hun kennis delen, op de hoogte blijven en vragen stellen in deze besloten portal alleen toegangkelijk voor financieel professionals. Op verzoek van diverse bestuurders en financieel professionals is deze netwerk & kennisportal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar marges onder druk staan, werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar snelle informatievoorziening via social media, dan een online netwerk & kennisportal. 

Om de kosten te dekken en de naamsbekenheid te vergroten zijn wij tevens op zoek naar 50 accountantskantoren / financiële instellingen als donateur. Dit alles met als doel verdere kennisdeling (en andere initiatieven) te bevorderen. 

Accountantskantoren & financiële instellingen kunnen voor € 40,- per maand donateur worden. Als tegenprestatie kunnen zij naast plaatsing van hun logo en hyperlink (voor altijd) kostenloos hun persberichten aanleveren en eventuele vacatures plaatsen op AccountancyWorld. De persberichten worden geplaatst op de website, verspreid in de e-mailnieuwsbrief en gedeeld op LinkedIn.

U of uw kantoor kan zich hier gratis registreren en uw accountantskantoor of financiële instellingen eventueel opgeven als donateur.

Eventuele grotere bijdrage of vormen van ondersteuning zijn ook welkom. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Laatste nieuws